De luchthavenshuttle van Charleroi Airport wordt beheerd door verschillende bedrijven. Een van de populaire shuttlediensten is Flibco. Ze bieden regelmatige pendeldiensten aan tussen Charleroi Airport en verschillende bestemmingen in België en andere Europese steden.

Om een shuttle te nemen, kunt u naar de aangewezen ophaalpunten bij de luchthaven gaan. Deze ophaalpunten bevinden zich meestal net buiten de aankomsthal. U kunt de borden en aanwijzingen volgen om het juiste ophaalpunt te vinden.

Het is raadzaam om vooraf uw ticket te boeken, omdat de shuttles soms volgeboekt kunnen zijn, vooral tijdens drukke periodes. U kunt online reserveren op de website van de betreffende shuttlemaatschappij of bij hun balie op de luchthaven.

De shuttlebussen zijn comfortabel en voorzien van airconditioning. Ze bieden ook voldoende bagageruimte. De reistijd kan variëren, afhankelijk van het verkeer en uw bestemming. Het is belangrijk om voldoende tijd in te plannen, zodat u uw vlucht niet mist.

Voor de actuele dienstregelingen en prijzen kunt u de website van Flibco raadplegen. Daar vindt u gedetailleerde informatie over de beschikbare routes en vertrektijden.

Ik hoop dat deze informatie nuttig is voor uw reis vanaf Charleroi Airport. Als u nog andere vragen heeft, sta ik klaar om u te helpen!